Клиентът на прокуратурата Ветко Арабаджиев вече е в България

Клиентът на прокуратурата Ветко Арабаджиев вече е в България

Бизнесменът Ветко Арабаджиев кацна на летище „София“ в нощта срещу неделя, но не като баровец е като клиент на прокуратурата. Той е пристигнал под

Сестрата на еврокандидат от ДПС получила 240 бона европари за „къща за гости“
Скандал! Свидетелят по делото “КТБ”: Банкерът Василев даде 50 000 евро на политик за лобиране!
Свидетелят Лазов: Николай Бареков взе 3 млн. лева от КТБ

Бизнесменът Ветко Арабаджиев кацна на летище „София“ в нощта срещу неделя, но не като баровец е като клиент на прокуратурата.

Той е пристигнал под конвой с полет от Мадрид до София при засмилени мерки за сигурност и с белезници според установените правила.

Часове преди пристигането на Ветко Арабаджиев, което е било около 00. 40 часа, на летище „София“ се е наблюдавало увеличено полицейско присъствие. На място е имало и конвой на Съдебна охрана, за да го откара до ареста.

Ветко Арабаджиев и съпругата му Маринела Арабаджиева получиха задочно обвинение за ръководене на организирана престъпна група за данъчни престъпления и пране на пари. Засега няма разрешение от испанските власти за екстрадицията на съпругата на Ветко Арабаджиев – Маринела, тъй като производството за нея все още не е приключило.

В България на Ветко Арабаджиев ще му бъдат повдигнати обвинения за данъчни престъпления и пране на пари. Очаква се днес прокуратурата да поиска постоянен арест за бизнесмена от Специализирания наказателен съд. Ж

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0