Андреа “стреля” по Джени Суши: Big Kurva, U can spell in Wiki what Kurva means

Андреа “стреля” по Джени Суши: Big Kurva, U can spell in Wiki what Kurva means

Два дни, след като Спортната комисия на щата Калифорния отне лиценза на Кубрат Пулев за 6 месеца, считано от датата на целувката с Джени Суши на 23 ма

Гл. редактор на ”Свободна Европа”: Властите тук не са щастливи от появата ни!
Българският филм „Бащата“ с голямата награда в Карлови Вари
Психиатър: Габриел, у нас умират деца. Вземай суперкомпютъра и отивай на Марс!

Два дни, след като Спортната комисия на щата Калифорния отне лиценза на Кубрат Пулев за 6 месеца, считано от датата на целувката с Джени Суши на 23 март, американката предприе поредна уронваща престижа на Кобрата стъпка. Този път тя е насочена директно към приятелката му Андреа, но това от своя страна поставя и боксьора в неприятна ситуация.
След края на изслушването на 14 май, Суши разкри пред медиите зад Океана, че е била подложена на кибер тероризъм от страна на чалга дивата. Андреа „бомбардирала“ профила на Дженифър Равало, както е истинското име на американската репортерка, със срамни обиди.
Чатовете от социалната мрежа бяха разпространени от шеф на Сушито във „Вегас Спорт Дейли“ Майк Диксън в „Туитър“.
„Знае ли майка ти какъв боклук си? Уличница и к**ва“, пише Андреа в едно от многобройните си съобщения до Суши. От скрийншотовете личи, че Джени Суши не е разрешила чата – „Инстаграм“ позволява потребителят да вижда съобщенията, но ако не ги позволи, при човека отсреща те стоят като непрочетени.
Това вероятно още повече е озлобило Андреа и тя продължава да сипе пепел и жупел по американката, която Кобрата си позволи да целуне след мача с румънеца Богдан Дину в края на март.
Върхът на „творчеството“, което перхидролената глава на чалга дивата е успяла да излее по Суши обаче е: Big Kurva, U can spell in Wiki what Kurva means. Демек праща я в „Уикепедия“ да провери значението на думичката, чието значение е лека и развратна жена.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0