Каменаров си купил апартмент за 350 бона, докато бил директор на БНТ

Каменаров си купил апартмент за 350 бона, докато бил директор на БНТ

Коко Каменаров се е сдобил в топ имоти, докато е бил директор на БНТ – пише в. „Уикенд“. Отстраненият от СЕМ шеф на националната медия е съпругата му

Клиентът на прокуратурата Ветко Арабаджиев вече е в България
Най-секси баба в света празнува юбилей в стриптийз бар, дала е 60 000 долара за пластика
Гл. редактор на ”Свободна Европа”: Властите тук не са щастливи от появата ни!

Коко Каменаров се е сдобил в топ имоти, докато е бил директор на БНТ – пише в. „Уикенд“.
Отстраненият от СЕМ шеф на националната медия е съпругата му Радина Червенова са купили огромен апартамент и гараж в София за сумата от 352 000 лева, а също и 4 дка земя в ихтиманското село Поповци за 14 000 лева. Сделките са станали през октомври, миналата година – е установила проверка на изданието.
Това са официалните им придобивки през 2018 г. според имотната декларация на бившия шеф на БНТ, която вече може да се намери в регистрите. Чисто новият апартамент, който Каменаров си е взел, се намира на ул. „Бигла“ в престижния столичен кв. „Лозенец“. Жилището е от 100 квадрата, а гаражът – 19.
Два месеца преди да придобие апартамента, през август 2018 г., тв семейството купува имот от бившия министър на културата Петър Стоянович в махалата Поповици над Вакарел. Тази сделка е доста „свенливо“ описана в Имотния регистър. Според документа Каменаров купил от Стоянович не само земята, но и още нещо, дискретно отбелязано като имот. Запознати твърдят, че става въпрос за застроена площ, което прави цената от 14 хиляди лева съмнително ниска.
На името на жената на Коко – Радина Червенова, се водят 170 хил. лева потребителски кредит, а Каменаров е взел 150 хил. евро с устна договорка от частно лице. Как ще ги връща, като вече е вън от телевизията, не става ясно.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0