Почина депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова

Почина депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова

След продължително и тежко боледуване почина зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Снежана Дукова. За кончината й съобщи с прискърбие ко

Вместо по 11 лева субсидия за глас, партиите в парламента прибират по 13 лв и 23 ст.
Писателят Николай Галев: Кошлуков осъзнал пред партията-майка своята грешка, рецитирал за 9 септември…
What everyone is saying about individual development plans

След продължително и тежко боледуване почина зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Снежана Дукова. За кончината й съобщи с прискърбие колежката й Десислава Атанасова в профила си в социалната мрежа.
Дукова бе дългогодишен депутат от ГЕРБ в четири парламента – в 41, 42, 43 и 44 Народно събрание. Като педагог и училищен директор, тя беше член на комисията по образование. Дукова бе сред най-колоритните представители на ГЕРБ, като никога не пропускаше дискусия в пленарната зала по темите за младежта, образованието и културата.
Ето някои от най-интересните й и запомнящи се изказвания:
„Образованието е най-консервативната територия, която не може ежедневно да се променя. От миналата година променяме философията в българското образование, защото има изключително много дефицити“.
„Времето изисква друга менталност“, по повод поредни промени в закона за висшите училища.
„Когато се говори за пенсионни фондове, колегите от БСП позорно трябва да мълчат. И ще кажа защо. Когато нашите баби и дядовци напълниха тези фондове, 90-та година бяха източени с червените куфарчета от червените милионери…“, по повод темата за актуализацията на старите пенсии.
Поклон пред паметта й!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0