Почина депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова

Почина депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова

След продължително и тежко боледуване почина зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Снежана Дукова. За кончината й съобщи с прискърбие ко

What wikipedia can’t tell you about love quotes
Бивш министър се ожени за арабка на плажа
Всеки евродепутат печели 8757 евро на месец… Какво още трябва да знаете за вота на 26 май

След продължително и тежко боледуване почина зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Снежана Дукова. За кончината й съобщи с прискърбие колежката й Десислава Атанасова в профила си в социалната мрежа.
Дукова бе дългогодишен депутат от ГЕРБ в четири парламента – в 41, 42, 43 и 44 Народно събрание. Като педагог и училищен директор, тя беше член на комисията по образование. Дукова бе сред най-колоритните представители на ГЕРБ, като никога не пропускаше дискусия в пленарната зала по темите за младежта, образованието и културата.
Ето някои от най-интересните й и запомнящи се изказвания:
„Образованието е най-консервативната територия, която не може ежедневно да се променя. От миналата година променяме философията в българското образование, защото има изключително много дефицити“.
„Времето изисква друга менталност“, по повод поредни промени в закона за висшите училища.
„Когато се говори за пенсионни фондове, колегите от БСП позорно трябва да мълчат. И ще кажа защо. Когато нашите баби и дядовци напълниха тези фондове, 90-та година бяха източени с червените куфарчета от червените милионери…“, по повод темата за актуализацията на старите пенсии.
Поклон пред паметта й!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0