Виж кои са най-нещастните зодии в любовта…

Виж кои са най-нещастните зодии в любовта…

Кои са най-нещастните зодии в любовта? Разбира се, да се отговори на този въпрос просто и категорично е трудно. Щастието в любовта зависи от много фа

Why hairstyles are afraid of the truth
How to be unpopular in the cheap cloth world
Как Борисов се възползва от аферата с апартаментите

Кои са най-нещастните зодии в любовта?

Разбира се, да се отговори на този въпрос просто и категорично е трудно. Щастието в любовта зависи от много фактори. И все пак има три зодии, за които хармоничната връзка често се оказва трудна задача. И дори да успеят да изградят стабилни и дългогодишни отношения, нещо все им куца.

Научете кои са тези три зодии, които често се оказват нещастни в любовта:

Зодия Рак

Свръхчувствителни, подозрителни, неуверени, често и доста злопаметни. Раците рядко са щастливи във връзките си, или поне много трудно могат да открият партньор, който да удовлетворява дългосрочно всичките им емоционални потребности. Раците са като малки деца. Човекът до тях трябва да бъде техен покровител, закрилник, да бъде авторитет, но и да е нежен и загрижен и да долавя интуитивно променливите им настроения. За повечето хора, тези изисквания са задушаващи.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Към всичко това трябва да добавим и факта, че за хората от този знак не е типично да споделят емоциите си ясно и открито. При най-малката “опасност” се затварят в черупката си. Добри и грижовни са към семейството си и са верни приятели, но са трудни за връзка и затова са една от най-нещастните зодии в любовта.

Зодия Козирог

Проблемът на хората от този земен знак е, че са безкомпромисно взискателни. Верни са на партньора си и са много последователни в личния си живот и особено когато създадат семейство. Но техният перфекционизъм и липсата на спонтанност в много случаи правят връзките им нещастни.

Типичните Козирози освен това не са хора, които ще изказват или показват чувствата си с повод и без. Това им е извоювало репутацията на “студени” хора. която не е съвсем справедлива, защото вътре в себе си те не са лишени от емоции. Но за тях неща като мила бележка, спонтанна целувка или обяснение в любов просто ей-така са повече от нетипични. В крайна сметка, половинките им често се чувстват неразбрани, маловажни и загърбени и нищо чудно, когато потърсят повече топлина другаде.

Зодия Риби

Рибите са царе на това да скачат с главата надолу във връзки с неподходящи хора.

Фантазьори, които живеят в собствената си приказка, те често припознават у непознат/а някой свой измислен герой, вплитат реалност и измислица в едно и започват да се хранят от драмата, която възниква. Привличат ги забранените и “невъзможните” любови. Такъв тип сюжети им се струват особено романтични. Това е причината и мъжете, и жените Риби често да изневеряват, както и толкова често да се “влюбват” в обвързани. Смятат се за хора на въображението, на интуицията, артистични и неуловими. Затова една обикновена, хармонична връзка между двама души, които просто си подхождат, подсъзнателно им се струва “под нивото”.

С две думи – Рибите са нещастни в любовта по собствено желание, заради своята екстравагантност и заради желанието им винаги да се открояват като различни. Независимо дали ще си го признаят, или не. По-скоро не!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0